Hersenwerk

Hersenwerk is niet voor even maar voor het leven

Wil jij je hond mentaal uitdagen?

Je hond komt moeilijk tot rust, is niet voldaan na een wandeling? Je hebt al alles geprobeerd om je hond meer mentale uitdaging geven maar toch lijkt dit niet te lukken? Je hond heeft nood aan meer verrijking maar je weet niet hoe eraan te beginnen? Is jou hond onzeker en wil je zijn zelfvertrouwen een boost geven? Heb je een stuiterende puber hond in huis die geen rust vind? Heeft jouw senior nood aan verrijking?

Maar wat als...

Je kon leren hoe je je hond mentaal kan uitdagen?

Wat als je aan je hond zijn natuurlijk behoefte kan voldoen en verrijking op maat kan aanbieden? Als je jouw hond mentaal kan stimuleren en uitdagen doormiddel van hersenwerk. Wat als je hond meer rust zou vinden in zijn hoofd? Zodat er meer ruimte komt om te werken aan jullie relatie.

Wat als je hond stap voor stap meer zelfvertrouwen kan ontwikkelen? Zodat jullie samen meer uitdagingen jullie aangaan. Wat als je puber even rust zou vinden? Wat als jou senior hond weer helemaal ziet openbloeien door zijn neus te leren gebruiken?

Ik ga je hierbij helpen

Ik ga je leren hoe je met huis-, tuin- en keukenmatieraal je hond verrijking kan aanbieden en in zijn natuurlijke behoefte kan voldoen. Ik leer je te kijken naar welke voorkeuren je hond heeft, welke materialen bij je hond passen en welke soort puzzels een match zijn. Door op maat te werken leren we de honden om initiatief te nemen, laten we ze positieve ervaringen opdoen en boosten we het zelfvertrouwen. We gaan samen opzoek naar de juiste balans zodat je hond echt voldaan is en rust vind. Hersenwerk is een inspannende activiteit die zorgt voor ontspanning.

 

Foto's uit de praktijk

Wat andere baasjes zeggen

PRAKTISCHE INFORMATIE

Hoe werkt het precies?

Heb je vragen over dit aanbod? Stuur me gerust een berichtje.