Privé les

Samen aan de slag Met jouw hond en gezin rond specifieke thema’s.

Waar je nu tegenaan loopt

Ben jij samen met je hond even de weg kwijt?

Loopt de communicatie tussen jou en jouw hond moeilijk? Begrijpen jullie elkaar niet? Of merk je dat er specifieke zaken zijn die moeilijk lopen: je hond trekt tijdens het wandelen, je hond komt niet terug als je hem roept, je hond komt moeilijk tot rust of je hebt specifieke opvoedingsvragen. Je zit met je handen in het haar, je hebt al van alles geprobeerd.

Maar wat als...

Jij je hond begrijpt hierdoor de opvoeding gemakkelijker loopt

Wat als je jouw hond beter begrijpt zodat je jullie communicatie beter verloopt? Stel je voor dat samen wandelen niet langer een opgave is, maar ontspannend is voor jou en je viervoeter. Wat als het samenleven aangenamer wordt en je nu concreet weet hoe je met bepaalde uitdagingen moet omgaan?

Ik ga je hierbij helpen

Door middel van privélessen gaan we samen aan de slag. We starten met een gratis telefonisch kennismakingsgesprek om te bekijken of ik jou kan verder helpen. 

Indien we na het kennismakingsgesprek akkoord gaan om op te starten gaan we samen intensief aan de slag. We bekijken samen hoe jullie het anders willen en ik begeleid jullie hoe het anders kan. De begeleidingen bestaat uit een combinatie van gesprek, theorie en specifieke oefeningen op maat van jou vraag en de noden van je hond. Tussen de sessies door kan je mij via Whatsapp bekijken voor updates te sturen over de trainingen en feedback te vragen.

Ik maak in mijn begeleidingen geen gebruik van pijn of correctie middelen. Ik werk welzijns- en beloningsgericht op basis van wetenschappelijke inzichten.

 

Foto's uit de praktijk

Wat andere baasjes zeggen

PRAKTISCHE INFORMATIE

Hoe werkt het precies?

Heb je vragen over dit aanbod? Stuur me gerust een berichtje.