Puppy coaching

Help ik heb een puppy

Waar je nu tegenaan loopt

Help mijn puppy is een draakje

Helpt mijn puppy bijt! Zindelijkheidstraining hoe begin ik eraan? Hoe bouw ik het alleen zijn op? Hoe ga ik om met de dolle momentjes van mijn puppy? Socialisatie, wat is dat?

Maar wat als...

Jij je puppy begrijpt hierdoor de opvoeding gemakkelijker loopt

Wat als jij het gedrag van je puppy begrijpt? Zodat je jouw puppy kan begeleiden in de opvoeding. Wat als je met het gehele gezin een gemeenschappelijk plan hebt? Zodat alles vlotter verloopt? Wat als je weet hoe je moet omgaan met de puppy perikelen? Zodat je antwoorden hebt op je vragen en zelfzeker voelt in hoe je alles best aanpakt.

Ik ga je hierbij helpen

Ik ga jou en jouw gezin leren hoe je jouw puppy het beste begeleid. In de begeleidingen leren jullie om te gaan met het gedrag van je puppy en je puppy beter te begrijpen.

We gaan echt aan het werk en je krijgt praktische handvatten en tools die we oefenen in onze sessies. Je gaat thuis verder aan de slag en ik blijf bereikbaar voor jullie tussen de sessies door. We werken hierbij welzijn en beloningsgericht. Ik ga samen met jullie kijken wat de noden zijn binnen jullie gezin en voor jullie puppy. We werken niet met een standaard afvinklijstje maar op maat!

 

Foto's uit de praktijk

Wat andere baasjes zeggen

PRAKTISCHE INFORMATIE

Hoe werkt het precies?

Heb je vragen over dit aanbod? Stuur me gerust een berichtje.